Willem, kat

Vraag van de eigenaar:
Wat is er gebeurd dat Willem zo panisch en paniekerig reageert op vreemden?

Antwoord:
Als ik Willem vraag waarom hij zo reageert op vreemden?Is zijn antwoord: Ik ben boos, boos op sommige mensen, ze hebben geen respect voor mijn eigen ruimte.
Je bent lastig en moet maar weg,maar ik heb het recht om te komen waar ik wil.
Mijn vrouwtje is aardig, soms wel afwezig met haar gedachten, altijd erg druk, maar ze is wel goed voor me. De kinderen pakken mij soms op, dat vind ik niet altijd leuk.
Ik heb niets met vreemden, ik heb niet zo leuke ervaringen met vreemden. Ze denken dat ze het recht hebben om me zo te behandelen.
Soms daag ik ze expres uit door langer te blijven als ze me weg willen jagen, ik laat ze zien dat het ook mijn jachtterrein is, maar vaak neem ik toch maar de benen.
Als ik doorvraag wat er dan gebeurt is waarom hij ineens zo paniekerig op vreemden is gaan reageren?
Laat Willem mij het beeld zien van een tuin met een volière, hij was erg nieuwsgierig en wilde graag van alles ontdekken, hij werd overrompelt door de eigenaar van de vogels, deze heeft hem niet goed behandeld(mishandeld?) Voordat we verder konden communiceren heb ik Willem eerst een healing gegeven op deze traumatische ervaring en hem laten zien dat niet alle mensen zo zijn.
Dit was zo onverwachts, het is Willem gewoon overkomen. Hij zei: ik wist niet dat er mensen bestonden,die zo naar konden doen, ik heb mijn lesje wel geleerd,ik houd de nodige afstand voor vreemden. Dit was voor hem een zeer traumatische ervaring.
Hij vroeg me als er vreemden op bezoek komen dat dit door de eigenaar aan hem gemeld wordt.

Reactie van de eigenaar:
Na het consult en mijn healing, had ik en paar dagen later telefonisch contact met de eigenaresse: zij meldde dat ze onverwachts een vriendin op bezoek had gekregen, tot grote verbazing van haar was Willem gewoon in de huiskamer gebleven en niet naar boven gevlucht.
Hij bleef wel op afstand.

Om privacy reden zijn de naam van de eigenaar vervangen door hij of zij en de naam van het dier is fictief.

Lucilla (3 jaar, poes)

Vraag van de eigenaar:
Lucilla plast sinds zes maanden in de stoel van de zitkamer. Waarom?
Een mooie, eigenzinnige kat die weet wat zij wil. De energie in de buik, nieren en blaas is niet optimaal. De energie in de nek stroomt niet zoals het moet.

Antwoord: Lucilla: “ik heb het hier goed en er wordt goed voor mij gezorgd, maar ik zou graag wat meer echte aandacht krijgen. Vroeger kreeg ik meer aandacht dan nu. Ik heb het liefste dat er met mij gespeeld en gesproken wordt. Als mijn bazin in huis is, is zij er lichamelijk wel,maar geestelijk is zij afwezig. Zij is goed voor mij en heeft respect voor mij. Vaak zien haar bezoekers mij niet staan, en dat doet mij zeer. Ik ben een wijze kat, en mijn bazin kan mij rustig dingen vragen”. Ik zou graag gevarieerd willen eten,ik houd niet van vlees. Het voer dat ik nu krijg, is af en toe veel te zout.
De blaas is pijnlijk. ? Als zij pijn heeft, slaapt zij , wordt angstig wakker en plast in de stoel omdat dit haar angst en pijn verlicht.

Advies:
Na haar lichaam gecheckt te hebben merkte ik dat ze spanning in haar nek had en de energie niet goed stroomt,kan met de blaasmeridiaan te maken hebben. Ga met haar naar de dierenarts.Waarschijnlijk een bacterie? Haar nek kan voorzichtig gemasseerd worden.
Praat gewoon tegen Lucilla en speel met haar ze wil graag meer aandacht. Antwoord van haar vrouwtje: Ik ben met haar naar de dierenarts geweest,ze had een bacterie en heeft hier medicijnen voor gekregen.
We geven haar meer aandacht en ze geniet duidelijk hiervan.


Suske en Pollie 2 poezen 5 jr oud

De vraag van de eigenaar:
"ik ga op vakantie, en mijn katten gaan naar een goed, bekend dierenhotel. Doe ik hier goed aan?"

Tijdens de vakantie van de bazin heb ik Suske een healing gegeven en mijn vraag aan de eigenaar na terugkeer van vacantie was: heeft Suske een bacterie opgelopen? Zij heeft nogal last van haar longen, veel verdriet en vond het niets.

De verzorging in het hotel was wel heel goed; zij was daar wel erg alleen en bang. Zij willen beide de volgende keer liever thuis blijven. Ik heb haar een healing gegeven op de keel, neus, longen, blaas en nieren. Mijn vraag aan haar is of zij wel voldoende drinkt.

Advies:
Bij de volgende vakantie, de katten gewoon thuis te laten en dat iemand voor de dieren zorgt.

Opmerking:
Als ik zelf op vakantie ga: dan vertel ik ze dat we op vacantie gaan en laat ze beelden zien dat we met de koffers vertrekken,en vertel hen hoe lang we wegblijven en laat ze een beeld zien dat we weer met koffers thuis komen.. De persoon die voor hun komt zorgen laat ik altijd eerst even voor we weggaan met de katten kennis maken.

Antwoord van haar vrouwtje: "Ja, het klopt. Suske heeft in het pension een luchtweginfectie opgelopen en werd daardoor behandeld door de dierenarts van het dierenhotel.

Zij is enkele dagen apart gezet om te kijken hoe zij het maakte. Dat is erg naar geweest voor haar om niet met de andere poezen te zijn. Bovendien zijn dierenartsen als wij er niet bij zijn , voor Suske traumatisch,dit heeft zij gekregen na dat zij een ongeluk heeft gehad en proberen wij haar dat zo veel mogelijk te besparen. Maar zij heeft een paar prikken en een kuur gekregen om te slikken. Dat had niet gebeurd als wij er bij waren geweest. Wij hebben hen op het hart gedrukt contact op te nemen met onze eigen dierenarts als er iets met onze katten aan de hand was. Maar dat hebben zij niet gedaan. Zij worden inderdaad prima verzorgd, maar ook de andere poes was toch wel wat gestresst en moe. Zij hebben allen dagen lang liggen slapen

en weken niet van onze zijde. Wij gaan proberen een betaalde oppas in ons huis te krijgen om hen in ons eigen huis te houden. Eerst maar een weekend proberen, en als dit goed gaat, ook voor langer. In die zin kunnen wij wel aan de wens van onze katten tegemoet komen. Verder wil ik je ook namens Suske bedanken voor de healingen.

Om privacy reden zijn de naam van de eigenaar vervangen door hij of zij en de naam van het dier is fictief .


Marie, lapjeskat

Vraag van de eigenaar:
Of ik Marie healingen op afstand wil geven, omdat iemand uit de omgeving op haar heeft geschoten met hagel, waardoor in haar pootje en langs haar ruggengraat nog steeds hagel zit.Volgens de dierenarts kan dit niet verwijderd worden.

Sindsdien heeft Marie een trauma opgelopen en is erg verdrietig en heeft veel pijn. Daarvoor was het een leuke, speelse kat, een echte rover.

Antwoord:

Marie is echt helemaal dol op haar bazin en wil graag dat zij wat meer met haar speelt.

Ik heb Marie nu twee maal een healing gegeven. Zij staat er open voor. Heel leuk om te doen. Tot nu toe ben ik bezig geweest met het healen van de gebeurtenis: zit als een als een grijze waas voor de plekken waar zij verwond is. Veel oude angsten en onveiligheid etc.

Ik heb haar als opdracht gegeven dat zij visualiseert dat het per dag beter en beter met haar gaat. Zij kan eigenlijk veel meer dan zij denkt; zij is een echte jager.

Vorige week zat zij echt meer in een dip, en was verdrietig en had last van haar pootje. Vandaag weer contact gemaakt. Zij had er wel last van maar dat kwam volgens Marie ook door het weer.

Na de healing gaf Marie mij aan dat zij helemaal gek van haar bazin is en wil graag dat zij wat meer met haar speelt.

De 2e healing was een vervolg van vorige week. Tijdens de healing kreeg ik door dat het goed is haar zachtjes te masseren langs de wervelkolom. Zacht draaiende bewegingen of er gewoon langs masseren, ook ter hoogte van het schouderblad. Zij was een beetje beledigd, want er was nog niet met haar gespeeld en gemasseerd. Ik had het nog niet aan haar bazin doorgegeven.

Ik ben benieuwd of de bazin er al iets van merkt, en heb haar gevraagd mij dit te laten weten.

Antwoord van de eigenaar: je hebt het heel erg goed aangevoeld hoe het met Marie ging.Zij had vorige week een ernstige dip en zat diep in het chagrein.

We hebben haar gemasseerd op haar ruggetje en zij vond het heerlijk.

Haar pootje doet inderdaad bij dit weer meer pijn en ik heb haar beloofd naar de dierenarts te gaan voor meer pijnstilling.

Om privacy reden zijn de naam van de eigenaar vervangen door hij of zij en de naam van het dier is fictief