communicatiemetdierentitelcursiefgroot

titelcursiefvoormobiel

communicatiemetdierentitelcursiefgroot

Coach voor de mens

Het komt in mijn praktijk regelmatig voor dat iemand een consult vraagt omdat hij/zij problemen heeft met zijn/haar dier en dat dan uit het consult blijkt, dat het probleem niet alleen bij het dier ligt maar ook bij de eigenaar.
Dieren reageren niet alleen op onze genegenheid en liefde maar reageren ook op ons gedrag en onze “verwaarloosde” gedachten, onze overtuigingen. De problemen van het dier (mijn agressieve hond, mijn krabwoedende kat, mijn angstig gestrest paard, mijn onzekere poes) kunnen dan een reactie zijn van het dier op de eigenaar. Het dier spiegelt dan bijvoorbeeld woede, stress, angst of onzekerheid van de eigenaar, ook wanneer de eigenaar zich van deze emoties niet bewust is.

Dieren zijn experts in spiegelen .
Als uit het consult blijkt dat het probleem niet alleen bij het dier ligt maar ook bij de eigenaar
dan adviseer ik de eigenaar om een sessie bij mij te doen. Hierdoor kan het totale beeld van het probleem duidelijk worden en mens en dier weer samen gelukkig kunnen zijn.
Ik heb jarenlange ervaring met het coachen van mensen. Dit doe ik via individuele sessies, readingen, healingen en trainingen intuïtieve ontwikkeling ( zie www.isabe.nl )